No hay productos en el carrito.
ARRÒS CALDÓS EN FESOLS I NAPS
02
Jul
Prepara una cassola
En oli ben calent
A foc a mitja vela
I estigues molt atent
Posa-li conill i pollastre
Si vols que t’ isca barato
En molts pobles de València
Li posen també pato.
Hi ha qui li posa penca
També un tros de peuet
Diuen que aixina el caldo
Queda més meloset
Ratlla una bona tomaca
Que estiga ben madureta
Procura que no quede
Ni una pepiteta
Avoca la carn a la cassola
En l’ oli ben calent
Que es faça ben doradeta
Això està apunt en un moment
Es el nap un tubèrcul
Encara que amb mala fama
sempre ha omplit moltes olles
Quan ha apretat la gana
Ben pelaet i a trossos
En companyia dels fesols
En molts pobles de València
Posen també caragols
Vigila els fesols i el nap
Que tinguen el llom doradet
I no t’oblides mai
Del pemintó roig un bon pesiguet
Avoca-li ara el caldo
Posa-li el safrà
Mig hora bullint l’aigua
Més no, que el nap es desfarà
Tasta el caldo en la cullera
Per si sal li has de posar
Atenció no et passes
Si eixe dia vols triomfar
Agrega l’arròs a la cassola
La quantitat depen dels comensals
Arròs de la nostra terra
On es planten els millors arrossars
Que no s’acabe mai el caldo
I el arròs no s’ ha de que passar
Si el arròs es socarra
Allò no es podrà menjar
Un bon arròs tens en taula
Arròs en fesols i naps
Típic en tota València
Si vols fer-lo ara ja saps
PER MI,TOTS EL ARROSOS Y GUISATS VALENCIANS SON MARAVILLOSOS. – Y LES RESEPTES DEL TIO VISANTICO BUENISIMES.-
Moltes gràcies Juan. Espere seguisques disfrutant de les receptes valencianes i de tot el que posem en la pàgina.
MOLTES GRAÇIES A TOTS VOSALTRES,YO COM A BON VALENÇIA LO MENOS QUE PUIC FER ES ALABAR TOT LO QUE ES NOSTRE.- ANDAVANT.-