ESTEM AMB L’AIGUA AL COLL

Estos de l’anjuntament a cada dia ho enreden més. Ara s’han inventat una senyal que diu “PROHIBIT EL PAS AMB AIGUA”

La que s’ha liat en la dichosa senyal. Resulta que en el camí on tinc jo la caseta, quan passes el garrofer i antes d’arrivar a la figuera, la carretera fa un clot.

Allí han arreat la senyal. Per eixe caminet passa molta gent que va d’ascursió a la muntanya. La veritat que el paisatge es precios. Fins extrangers venen a fer ascursions a peu. Els que som d’ací com ho coneguem tota la vida no ho apreciem.

Bó pues la majoria de ascursionistes quan veuen la senyal de “PROHIBIT PASSAR AMB AIGUA” deixen totes les botelles i cantimplores al peu del lletrero i tiren avant.

Home, poseu un lletrero més clar.

“PROHIBIT PASSAR A PEU QUAN PLOU I L’AIGUA T’ARRIVE AL COLL”

Però no lieu a la gent.

El resultat de tot este desproposit es que he tingut que fer una reclamació a l’anjuntament pa que pose un contenedor de botelles, perquè sinó de l’aire s’ompli el caminet de botelles.

Com els ascursionistes pugen a la muntanya sense aigua pujant, pujant acaben deshidratats.

La gent major del poble ha fet una manifestació perque van a per número pa repetir i els donen turno pa d’ací quinze dies.

El metge no para de dir:

“ESTAMOS SATURADOS”

Que dic jo que en valencià voldrà dir

“NO DONEM COLL”

L’anjuntament no posa remei a la greu situació.

Els ascursionistes no paren de vindre. Els polesies rurals estan hasta els ous de fer viatgets carregats de ascursionistes deshidratats. I els jubilats estan ensesos en flames perquè no poden repetir les medesines.

Vaig a posar solució a tot açò. En la radial tallaré el polèmic lletrero per la soca i ja vos contaré com s’acava tot açò.