LA HISTORIA CENSURÀ DEL TIO VISANTICO

Segur que tu ja hauràs llegit la hitòria “DE BERENAR AMB EL MEU NET” que vaig escriure un dia després de dur al meu Chusep a berenar.

Més de 75.000 persones llegiren la hitòria i milers de comentaris, me gusta i compartir per la vostra part convertiren la història en la publicació més vista de la pàgina de “el tio Visantico”.

Pues bé, te conte tot açò perquè la hitòria ja no existix. “Fesbuc” la borrat, la fet desapareixer. Igual es perquè parlava de una multinacional que fa hamburgueses i que te nom de pato de Disney (McPatodeDisney). No diré el nom, no siga cosa que tornen a borrar la publicació. Potser es pensen que el McPatodeDisney està pagant-me per a que parle d’ells. Pues no, ni un cèntim. Però a mi, a la meua edat ja no em fa callar ningú.

 

Però si no has llegit encara la història “DE BERENAR AMB EL MEU NET” o vols tornarla a recordar, la tens en la pàgina  https://eltiovisantico.es/de-berenar-amb-el-meu-net/

 

Bé, només volia que ho saberes perquè estic encabronat. No perquè “el tio fesbuc” ha borrat le que jo he escrit, més bé perquè també ha borrat tots els comentaris vostres que tanta alegria en donaven cada volta que els llegia.

Però tranquil que seguirem divertin-mos mentres ens deixen. Serà per històries? El tio Visantico te corda pa rato.