NI UN BALTASAR PINTAT DE NEGRE

Ja tenim els Nadals casi passats. Com tots els anys hem menjat torrons, pastissets de moniato i algun pervoronet, com dia ma mare. Hem canviat les ametles pel cacau en corfa i el pernil curat pel fuet. És la punyetera crisis que ens ha retallat fins els camals. I ara venen els Reis Mags. Este any voldria fer una reflexió. No vull vore ni un rei Baltasar pintat de negre.

¡¡ Per favor!! Quan jo era menut vaig vore en la cavalcada del meu poble un Baltasar pintat de negre en els morros rojos i encara m’apareix per la nit i no em deixa dormir. És per això que he decidit crear una associació sense ànim de lucre que lluite i defense la imatge del rei Baltasar.

L’associació es diu NUBAPIN ( Ni Un BAltasar PIntat de Negre)

Homeeeee, ja costa prou d’explicar als xiquets que tres Reis Mags queden tots els anys per a pujar dalt d’un camell i seguir a una estrela, com per que després els xiquets es troben a un rei pintat de negre i en els morros rojos.

És com si en el Barcelona pintaren de negre a Messi per a tindre altra vegada a Samuel Eto’o.

Necessite per a dur endavant esta tasca la teua col·laboració. Compartim i escampem esta associació per tot el mon. Si en el teu poble pinten al rei Baltasar fes una foto i envia-me-la.

Ni un Baltasar pintat de negre.