PROHIBIT TIRAR TRAQUES EN CARLET

 

L’ alcaldessa de Carlet ha comunicat per mig d’un ban la prohibició de tirar traques en bodes i altres celebracions perquè es deteriora el paviment.

I quin paviment han posat a Carlet que es deteriora d’una traca?

El posaren de segona mà o què?

A partir d’ara els amics del nóvio faran la “TRACA HUMANA” fent els ruidets dels coets en la boca “sshh, pum, taca,pum, taca, poom, chin pum.”

traca

Evitarem aixina el gasto de la traca, el deteriorament de l’asfalt, i que es creme la camisa el que l’encén, que per sert, sempre es el mateix.

Ara una pregunteta Sra. Alcaldessa:

Les amigues de la nóvia poden dur tacons o foradaran també l’ asfalt?

Les processons a Carlet es faran en una llanterna o en una mistera recarregable perquè la cera dels ciris que cau pot ablanir l’ asfalt fer-se tot un caldo i quedar-se tots astacats hasta el genoll.

En els batejos s’ aconsella als pares i padrins que no tiren caramels durs, que tiren gominoles que reboten en l’ asfalt i no el deterioren. Si tiren caramels de Logroño o adoquins de Saragossa pare i padrí pagarà una multa de 500€ i els llevaran 3 punts del carnet de conduir.

Avís també a les dones que van a comprar en carret.

El carret te que dispondre d’ amortiguació a les quatre rodes i un airbag frontal per si volca perquè no danye l’ asfalt.

Cal llevar-se el vici d’anar pel mig del carrer en el carret.

Es que per la vorera fa soroll “teca tec teca tec teca tec”, diuen les dones com excusa.

 

Gràcies a Salva Martínez per la  informació.

bando carlet

 

 

el teu anunci