No hay productos en el carrito.
TORRONS DE PANET
19
Dic
INGREDIENTS
1Kg de cacau molt
¼ de galleta ratllada
1 got d’aigua
¾ de sucre
Canella i llima
24 neules
ELABORACIÓ
Era tradició en ma casa
Quan aplegaven els dies de Nadal
Que ma mare preparara la massa
D’uns torrons que no trobaràs igual
He trobat la recepta de ma mare
Ben apuntada en un paperet
Per no perdre les costums de casa
Hui prepararem torrons de panet
Posem en un perol d’aigua
Al foc fem el sucre desfet
Meneja en cullera la mescla
Afegim a poc a poc els ingredients
Posa el cacau i les galletes
Canella al gust i llima ratllada
Aboca al perol si tens les mans netes
Ara mescla tot en una pasterada
Banya amb un pinzell les neules
Que és com una hòstia exagerada
Posa-li al mig la pasta obtinguda
I fes com una coca ben plegada
Deixa que seque la neula
Pegant-li voltes de tant en tant
I disfrutaràs dels torrons de ma mare
Que sempre feia per Nadal
Hola la meua iaia els fea estaban bonism. De desde que ba faltar no els había tornat a vore. Gracies Tiet Per la recepta.
On puc comprar neules? jo no en trobe.
Hola Viky, intenta buscar-ho al xicotet comerç. És on jo ho he trobat. Gràcies per seguir la pàgina del tio Visantico.
al mercat central y voltants en pots trobar
el cacau es cru o tostat? per el color pareix lo segon, pero no eu se, graçies.
Aixó es antropología cultural valenciana autèntica…i lo demés son politics amb molta fam de protagonisme….Visca la MARE que t’a parit i els seus torrons !!!!!!!…de vegades s’oblidem d’on venim….Gràcies per fer-mos memòria
A Llaurí en lloc de gal.letes posen moniato confitat. Ma mare ho feia així.