TORRONS DE PANET

 

 

 

 

 

 

 

 

INGREDIENTS
1Kg de cacau molt
¼ de galleta ratllada
1 got d’aigua
¾ de sucre
Canella i llima
24 neules

TORRONS PANET 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ELABORACIÓ

Era tradició en ma casa
Quan aplegaven els dies de Nadal
Que ma mare preparara la massa
D’uns torrons que no trobaràs igual

He trobat la recepta de ma mare
Ben apuntada en un paperet
Per no perdre les costums de casa
Hui prepararem torrons de panet

Posem en un perol d’aigua
Al foc fem el sucre desfet
Meneja en cullera la mescla
Afegim a poc a poc els ingredients

Posa el cacau i les galletes
Canella al gust i llima ratllada
Aboca al perol si tens les mans netes
Ara mescla tot en una pasterada

TORRONS PANET 2
Banya amb un pinzell les neules
Que és com una hòstia exagerada
Posa-li al mig la pasta obtinguda
I fes com una coca ben plegada

Deixa que seque la neula
Pegant-li voltes de tant en tant
I disfrutaràs dels torrons de ma mare
Que sempre feia per Nadal