LES PAPES ARTESANALS

Ja tenim l’estiu damunt, i mes enllà de la calor que ens espera, intentarem gaudir al màxim de l’estiu i d’eixes xicotetes coses que el fan pensar que tot açò val la pena. Com per exemple passar una bona vesprada amb la companyia dels amics, una cervesa fresqueta i un plat de papes.

Que no pots disfrutar d’un bon viatge, una aigua llimó  i un plat de papes

Que t’ angoixa la calor, orxata ben fresca i un plat de papes

A qui no li s’obri la gana al sentir el cruixir d’una papa, són l’aperitiu més demanat, sobretot a l’estiu,  que amb moderació no engreixa,  però és fa difícil menjar-se`n només una, a que si?

Hi han moltes maneres de tastar-les, amb un platet de faves bollides, amb unes olives, amb un grapat de cacau del terreno.

A la comunitat valenciana hi ha tradició familiar de papes artesanes que es resisteixen a ser marca blanca, papes DUSO és una d’elles.

papes duso_3

Creïlles de varietat agra són les més saboroses per a fregir, d’això en saben prou a papes DUSO.

papes duso_4

Papes DUSO és una empresa de fabricació d’aperitius de reconegut prestigi, que començà el seu camí als anys 80 i que hui en dia fan les papes com sempre les han fet, amb ingredients de primeríssima qualitat i amb eixe carinyo especial que caracteritza els productes artesanals.

papes duso_2

T’abellix?

I tu, amb què sols acompanyar un plat de papes?