REMEI CASOLÀ CONTRA LES PIXARRADES DELS GOSSOS

Esta clar que a ningú li fa gràcia que els gossos li pixen la façana de casa. Diversos son els remeis que alguns posen en pràctica per a evitar la pixarraeta del gos del vei.

Uns opten pel sofre i altres per posar botelles d’aigua plenes. Alguns per a assegurar-se posen marraixes de cinc litres. No hi ha explicació científica perquè esta solució tan popular. Hi ha qui diu que el gos es veu reflectit en l’aigua i s’espanta, altres que la botella mata el cantonet que es el que busquen els gossos.

A Benimuslem han trobat la solució al problema i han obtingut resultats positius. Es tracta de col·locar una botella al costat de l’altra per tota la façana.

benimuslem2

Els gossos no es que es veuen reflectits en l’aigua, es que no tenen lloc per a pixar. No queda ni un lloquet on desfogar-se. Davant d’ esta façana hi han sempre 3 o 4 gossos mirant la manera de pixar-la però no troben el foraet. Ja s’han vist colles de gossos de Benimuslem emigrant a Alzira i a Alberic on esta pràctica de la “multibotella” no ha arribat.

El gossos d’Alzira ja han protestat i demanen que a l’altura de l’ecoparc es col·loque una tanca alta perquè els gossos que venen pixant-se des de Benimuslem no passen si no tenen permís de residència.

 

el teu anunci